AHL-seura Charlotte Checkers joutui pelaamaan viime yönä Suomen aikaa käydyn kotiottelunsa tyhjille katsomoille. Syy erikoiseen järjestelyyn oli Charlotten yllättänyt karmea sää.

Lähes 10 000 katsojaa vetävä Bojangles Coliseum -areena ammotti ja kaikui tyhjyyttään, mikä saattoi alussa vaikuttaa kotijoukkueen peliin. Normaaslisti Checkersin otteluissa mökää pitää 6000–7000 katsojaa, mutta nyt kannustuksen puuttuessa Checkers oli ottelun alussa unessa.

Bridgeport johti ottelua kahden erän jälkeen maalein 3–1, mutta viimeisessä erässä kotijoukkue terästäytyi ja nousi 4–3-voittoon. Tiistaina Charlotte oli voittanut Bridgeportin 3–0.

Eilisessä ottelussa Charlotten Aleksi Saarela iski joukkueensa 1–1-tasoitusmaalin avauserässä Janne Kuokkasen (kuvassa) syötöstä. Maali oli 36 ottelua pelanneelle Saarelalle kauden 14:s. Syöttöpisteitä Saarela on kerännyt kuusi.

Kuokkanen sai kakkossyötön myös Lucas Wallmarkin viimeistelemään 3–3-tasoitukseen päätöserässä. Vasta 24 ottelua pelanneen Kuokkasen saldo on 3+13=16.

Ennen peräkkäisten päivien voittoja Bridgeportista Charlotte oli hävinnyt neljä ottelua peräkkäin. Kun joukkueet ovat pelanneet noin 40 ottelua, Charlotte on AHL:n itäisessä konferenssissa sijalla seitsemän.