Eilen pelatussa Suomi-sarjan ottelussa porilaisen Karhu HT:n ja Naantalin VG-62:n välillä nähtiin mahdollisesti yksi kauden rumimmista taklauksista. VG-62:n pelaaja Stenka Karlsson ajoi Karhu HT:n maalivahdin Niklas Lehden kylmästi jään pintaan, kun maalinteko ei tuottanut tulosta.

Kovassa vauhdissa iskun päähänsä saanut maalivahti kaatui välittömästi, eikä liikahtanut pitkään toviin. Pian joukkuekavereiden ja huoltoryhmän avustuksella Lähde saatiin talutettua pois kaukalosta, mutta silloinkin vain vaivoin.

Samalla päättyi myös Karlssonin iltapuhde, sillä tuomarit antoivat välittömästi rumasta taklauksesta ottelurangaistuksen. Taklauksen vakavuuden perusteella Karlsson voi saada vielä lisää sanktioita. Vielä on epäselvää, oliko teko tahallinen vai silkka vahinko.

Lehden poissaolo oli kova isku Karhu HT:lle. Ottelu venyi 2-2 tilanteessa voittolaukauskilpailuun, jonka VG-62 lopulta voitti.

Ottelusta ei tunnetta puuttunut, sillä kohutaklauksen jälkeen päätuomari Jari Levonen käski VG-62:n maalivahtivalmentajan poistumaan ottelusta huonon käytöksen vuoksi.