Pelicans ja HPK vievät Liiga-tuotteen ulkomaille, kun kaksikko iskee yhteen lauantaina historiallisessa pelissä Virossa.

Ottelu näkyy myös joukkueiden fanituotemyynnissä. Pelicans on hurmannut sosiaalisessa mediassa uusilla fanihuiveillaan, jotka ovat saaneet nettikansan joukossa huvittuneen vastaanoton.

Huivien karu ulkoasu on sekä ihastuttanut että vihastuttanut kiekkofaneja pitkin kuukautta. Moni kiekkokuluttaja naureskeli fontin ohella kiekkohuivin ulkonäölle. Sen lisäksi fanituotteen toiselle puolelle oli eksynyt kirjoitusvirhe.

Myös Pelicans itse tuntuu suhtautuvan uuteen hittituotteeseensa huumorilla. Seura muutti runsaan palautteen ja somekritiikin myötä tuotekuvaustaan.

– Ensimmäisenä julkistettu Tallinnan tapahtumahuivi nostatti valtaisan kohun, sillä huivin taakse oli lipsahtanut anteeksiantamaton kirjoitusvirhe (ICEHOCKEY yhteenkirjoitettu). Suuren kysynnän vuoksi myös virheelliset huivit ovat saatavilla! Pelicans veistelee verkkokaupassaan.

Pelicans ja HPK iskevät yhteen lauantaina klo 19.00. Historiallista ottelua on seuraamassa paljon suomalaisia: pelkästään Lahdesta paikalla on 20 fanipussillista Pelicans-faneja.

Kuvakaappaus Pelicansin sivuilta: