Suomen ja Tsekin jääkiekkomaajoukkueet pelaavat parhaillaan olympiakenraalissa. Ottelu on molempien joukkueiden viimeinen ennen turnauksen alkua. Suomi otti vahvan komennon kolmanteen erään lähdettäessä, kun taululla komeilevat lukemat 2-0.

Maalittoman avauserän jälkeen Leijonat paransivat otteitaan toiseen erään. Kova painostus palkittiin toisen erän 11 minuutilla, kun Veli-Matti Savinainen* seurasi hyökkäyspään tilanteen loppuun asti ja ujutti kiekon maaliin Tsekki-vahdin patjojen välistä.

Seuraavaa maalia ei tarvittu odottaa kauaa, sillä jo seuraavasta hyökkäyksestä HIFK:ssa hienoa kautta pelaava Miro Heiskanen laukoi kiekon taidokkaasti maalin yläkulmaan.

Suomen maalilla pelaava Mikko Koskinen on pelannut varmasti Leijonien maalin suulla.