Tappara-fani Jerrystä, 4, tuli välitön nettihitti – HIFK-tähti oli kuin ällikällä lyöty: ”Whooot! Itse en ainakaan tiennyt”

© Kuva: Juha Tamminen

Kiekkofani-Sami julkaisi tiistaina Facebookissa ja Twitterissä ällistyttävän videon vielä kovemmasta kiekkofanista, omasta pojastaan Jerrystä.

Videolla Tappara-pipoa päässään pitänyt, joulukuussa neljä vuotta täyttänyt Jerry vastaili isä-Samin haastaviin kysymyksiin liittyen Liigaan.

Jerry laittoi todellisen esityksen päälle, eikä hänellä ollut mitään vaikeuksia tietää esimerkiksi KooKoon pelinumerolla 72 pelaavan pelaajan nimeä tai Ilveksen pelinumero 15 nimeä. (Vastaus meille tietämättömille: Sim Liivik ja Topias Haapanen)

Myös muun muassa kaikki Kärppien tämän kauden kultakypärät olivat Jerryn tiedossa.

Video ihastutti välittömästi ja siitä tuli todellinen nettihitti. Video on kerännyt jo nyt Facebookissa yli 200 tykkäystä ja 200 jakoa. Twitterissä videoon oli ilmestynyt heti yli 100 jakoa ja 700 tykkäystä.

Jopa HIFK:n kapteeni Lennart Petrell tuli kommentoimaan Jerryn uskomatonta suoritusta.

– Whooot. Todella kovaa tietoa löytyy tapparapipon alta. Olettaen että noi meni oikein. Itse en ainakaan kaikkia tiennyt, Petrell hehkutti Twitterissä.

Katso video alla olevasta Twitter-linkistä tai klikkaamalla tästä.

Petrell hämmästeli Jerryn tietämystä Twitterissä: