Lauantain kierroksella SaiPa kohtasi Kärpät Oulun Raksilassa. SaiPa nappasi kaksi pistettä matkaansa voitolla lukemin 4-3.

Oululaiset ehtivät johtaa ottelua 0-2 kunnes kolmannessa erässä alkoi tapahtua. SaiPa iski tasakentällisin kolme maalia vajaaseen kuuteen minuuttiin. Topi Nättinen, Curtis Hamilton ja Cody Kunyk veivät hujauksessa osumillaan lappeenrantalaiset johtoon.

Johtoasemansa pitämällä SaiPasta olisi tullut ensimmäinen joukkue, joka on onnistunut jättämään Kärpät ilman pisteitä Raksilassa tänä kalenterivuonna. Tämä jäi kuitenkin toteutumatta, kun Kärppä-hyökkääjä Rasmus Kupari iski ylivoimalla tasoitusosuman.

SaiPa iski heti seuraavassa vaihdossa osuman, mutta maali hylättiin. Kiekko oli mennyt maaliin sivurautojen alta. Näin edessä häämötti jatkoaika.

Jatkoajalla ei osumia nähty, mutta voittomaalikisassa nähtiin yksi onnistuja. Voitto-osuman iski SaiPan puolustaja Lasse Lappalainen. SaiPan maalilla pelannut Niclas Westerholm torjui uransa ensimmäisen voiton Liigassa. Tämä oli vasta kuudes kotitappio Kärpille tällä kaudella.

Kärpät varmisti illan yhdellä pisteellä runkosarjan voittonsa. SaiPa puolestaan nousi runkosarjassa Lukon ohi sijalle seitsemän. Matkaa viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan on yksi piste ja sitä paikkaa pitää tällä hetkellä KalPa.