Etelä-Koreaa vastaan olympiaturnauksessa ensimmäiset peliminuutit saanut Marko Anttila huokui helpotuksesta voitetun ottelun jälkeen. Hyvällä sykkeellä läpi matsin pelannut 2,03 metrinen hyökkääjä nautti pelaamisesta, vaikka isännät antoivatkin hyvää painetta Leijonien maalilla.

– Kova peli, mutta henkilökohtaisesti oli kuitenkin hauskaa. Vähän joutui odottelemaan, mutta oli se sen arvoista, Anttila kertoi Ylelle.

Leijonien päävalmentajan Lauri Marjamäki päätti korvata turnauksen aikaisemmat ottelut pelanneen Jani Lajusen Oskar Osalaan. Lisäksi Anttila merkittiin kokoonpanoon ylimääräisenä hyökkääjänä. Näin Leijonat saivat pientä rotaatiota olympiaturnauksen tiukan otteluohjelman alla.

Tilanne olisi voinut olla toinen, jos Suomi olisi voittanut alkulohkossa Ruotsin ja säästynyt lisäottelulta. Anttilan otteet Etelä-Koreaa vastaan antavat Marjamäelle varmasti mieluisan pähkinän purtavaksi, kun hän miettii huomisen kokoonpanoa Kanadaa vastaan. Myös Osala osoitti olevansa pelimiehiä, kun hän oli alustamassa Suomen 4-2 maalia.

Suomi pelaa huomenna Kanadaa vastaan kello 14:10. Kahden päivän peliputki ei jää harmittamaan Jokerien mörkömäistä hyökkääjää.

– Olemme nyt ainakin rytmissä ja valmiita. En näe mitään haittaa siinä, että tässä tulee kaksi ottelua peräkkäisinä päivinä. Olemme tottuneet pelaamaan tiiviisti ja kaikki ovat virtaa täynnä, ei se siitä ole kiinni.