Teemu Selänne antoi Eurosportin studiolähetyksessä todella mielenkiintoisen tarinan Leijonien sysimustasta Vancouverin olympialaisten jääkiekkoturnauksen USA-välieräottelusta.

Suomi oli välieräottelussa ensimmäisen erän jälkeen nöyryyttävästi 0-5-tappiolla.

Samassa leijonaryhmässä pelanneen Selänteen mukaan päävalmentaja Jukka Jalonen piti erätauolla puheen täysin nöyryytetylle joukkueelle. Kaikki eivät ottaneet valmentajan kommentteja hyvillä mielin vastaan.

– Jalonen sanoi ekan erän jälkeen kopissa, et jätkät tää matsi on hävitty, mut pelataan edes ylpeydestä. Muutama pelikaveri oli vähän kärttyinen, Selänne paljasti Eurosportilla.

Selänne yhtyi Jalosen kommenttiin.

– Mun mielestä se asia oli just niin. Siinä on turha yrittää kusettaa enää itteensä – se matsi oli hävitty, Selänne nauroi.

Suomi hävisi USA:lle loppulukemin 1-6 ja joutui pronssiotteluun. Leijonat tuli kuitenkin lopulta kotiin pronssimitalit kaulassa.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Teemu Vancouverin välierästä: "Jalonen sanoi ekan erän jälkeen kopissa, et jätkät tää matsi on hävitty, mut pelataan edes ylpeydestä. Muutama pelikaveri oli vähän kärttyinen." #pyeongchangfi #olympialaiset