Turussa on saatu vauhtia ja väriä myös sosiaalisen median puolelle, kun leijonalegenda Tomi Kallio yllätti liittymällä alkuviikosta Twitteriin.

Meno on heti ollut vauhdikasta: 41-vuotias kiekkotähti on vuorokaudessa yli 1000 seuraajaa. Samalla hyökkääjä paljasti TPS:n kevään sloganin pudotuspeleihin.

Our team, our town, our time tarkoittaa vapaasti suomennettuna meidän joukkuetta, meidän kaupunkia ja meidän aikaa. Slogan on tuttu Pohjois-Amerikasta.

– Päätimme treeneissä mm. (Eric) Perrinin, (Henrik) Tallinderin ja (Ilari) Filppulan kanssa tämän, Kallio kirjoittaa Twitterissä.

Trollit kimpussa, fanit innoissaan

Ensimmäiset twiitit ovat saaneet moninaisen vastaanoton. Moni kiekkofani on ihastellut konkarin hyppyä somen puolelle.

Samalla Kallion viestien alle on ilmestynyt myös kasa nettitrolleja. Eli käyttäjiä, jotka ovat provokatiivisesti lytänneet TPS-tähden viestejä. Osa käyttäjistä on kritisoinut myös TPS:n slogania.

Kallio itse naurahtaa asialle.

– Joku sanoi, ettei sloganimme ole omaperäinen. Ei olekaan. Eikä sen tarvitse olla. Tiedän, ettei se ole koskaan ollut TPS:n minkään joukkueen slogan. Ja se sopii loistavasti meidän joukkueelle – se määrittää sen. Eikä se, onko se kovin omaperäistä vai ei, Kallio kuittaa.

Kallio itse sanelee twiittiensä sisällöt TPS:n sometiimille. Sen ohella hän tarkistaa viestit ennen julkaisua.

– Tuhat seuraajaa päivässä. En olisi uskonut, kiekkotähti kiittelee.

Mikäli video ei aukea, sen voi katsoa tästä.