NHL:ään nostettu New York Islandersin maalivahti Christopher Gibson pääsi pelaamaan kauden neljännen ottelunsa, kun vastaan asettui Washington Capitals. Ilta ei päättynyt suomalaistorjujalle hyvin. Pääkaupunkiseura murkasi isännät 7-3.

Gibson otettiin vaihtoon toisen erän puolivälissä, kun Niklas Bäckström laukoi ylivoimalla tilanteeksi 5-1. Tilalle tuotiin Jaroslav Halak. Suomalaisveskari torjui ainoastaan seitsemän laukausta.

Ottelu oli Islandersille karmiva, kun se jäi niin pahasti jälkeen, vaikka se oli hallinnut kentän tapahtumia lähes koko illan. Kotijoukkue voitti laukaukset 38-22. Isles-päävalmentaja Doug Weight oli turhautunut ottelun jälkeen.

– Ensimmäisessä ja kolmannessa maalissa kiekko pomppi epäonnekkaasti. Viiden takaiskun jälkeen joukkue tarvitsi kipinää, joten otin Gibsonin pois, valmentaja kertoi Islandersin sivuilla.

Ottelu oli AHL:stä nostetulle Gibsonille ensimmäinen todellinen mahalasku. Kolmesta aikaisemmasta ottelusta neljä sarjapistettä torjunut maalivahti haluaa unohtaa pettymyksen nopeasti.