Washington Capitalsin maalitykki ja kapteeni Aleksandr Ovetshkin jäi jälleen kerran maaleitta, kun joukkue murjoi New York Islandersin 6-3.

42 häkkiä tällä kaudella viimeistellyt Ovetshkin laukoi maalia kohti kolmesti, mutta sai kerättyään itselleen vain syöttöpisteen. Mahdollisuuksia riitti, koska hän kellotti itselleen jääaikaa 22:06, mutta Isles-vahti Jaroslav Halak ei taipunut venäläisen edessä.

Ovetshkinin virettä voidaan jo ihmetellä, sillä maalipörssin kärkinimi on juhlinut maalintekoa vain kahdesti viimeisen kuuden ottelun aikana. Osumat tulivat kaiken lisäksi samana iltana, kun Capitals voitti Winnipeg Jetsin 3-2.

Tähtihyökkääjän tehottomuus ei ole huolettanut suuresti pääkaupugin joukkueen faneja. Capitals on onnistunut maalinteossa 19 kertaa kuuden viimeisen ottelun aikana.

Maalipörssin voitosta kisaava Patrik Laine on edelleen maalin päässä Ovetshkinista. Myös suomalaisen ruuti on ollut märkää kahdessa viimeisessä ottelussa. Tamperelaisen pisteputki on sen sijaan jatkunut jo 14 otteluun, mikä on alle 20-vuotiaiden NHL-ennätys.

Osumia pitäisi alkaa tulemaan, koska kaksikon takaa on lähestymässä kovatasoisia supertähtiä. Pittsburgh Penguinsin Jevgeny Malkin on 40 maalissa ja Dallas Starsin Tyler Seguin 38:ssa.