Yön NHL-kierroksella Minnesota Wild onnistui pitämään tulokasseura Vegas Golden Knightsin aisoissa, kun vieraat veivät kaksi sarjapistettä maalein 4-2.

Minnesotan riveistä Mikael Granlund ja Mikko Koivu saivat syöttöpisteen Zach Parisen osumaan, joka syntyi tyhjään maaliin. Granlundin pistesaldo kasvoi lukemiin 19+39=58 ja Koivun 13+27=40.

Minnesotasta kesällä Vegasiin siirtynyt Erik Haula jatkaa sensaatioimaista kauttaan ja oli mukana joukkueen molemmissa maaleissa tehoin 1+1. Ottelu oli porilaiselle kolmas perättäinen, jossa hän onnistui maalinteossa. Haula on vireen myötä noussut joukkueensa toiseksi ahkerammaksi maalintekijäksi William Karlssonin taakse.

28 osumaa ja 51 pistettä tällä kaudella kerännyt Haula luisteli Wildin puolustuksen selustaan ja sai erinomaisen syötön David Perronilta. Suomalaishyökkääjä sai rauhassa siirtää kiekon Wildin maaliin.

(Haulan maali)

Vegasin tehomies oli syystäkin pettynyt lopputulokseen ja toivoo joukkueen vireen kääntyvän kevään lähestyessä.

– Tiedän kokemuksesta, että loppukaudella pitää olla terävämpi. Muuten sitä kierrettä ei voi helposti pysäyttää. Meillä oli ottelun jälkeen hyvä kokous joukkueen kesken. Opimme jälleen lisää pelitavastamme, Haula kertoi Vegasin sivuilla.