Kuten sivustomme taannoin kirjoitti, teki Columbus Blue Jacketsin pakki Markus Nutivaara äskettäin komeaa henkilökohtaista historiaa NHL:ssä. Hän iski Ottawa Senatorsia vastaan taalajäillä uransa ensimmäisen voittomaalin, ja siitä voit lukea lisää painamalla tätä.

Oululaislähtöinen Suomen mestari on pelannut joukkueensa takalinjoilla tällä kaudella 54 ottelua pinnoin 4+15=19, tehosaldo on puolestaan peruspakin näkökulmasta komea +7.

Debyyttikaudella 2016-17 pisteitä syntyi 2+5=7 ja pudotuspeleissä 1+1=2. Tehotilastot noissa olivat +7 ja +3.

Vähän otsikoissa keikkuvan, positiivisen yllättäjän tekemisessä ei siis ole ollut tietoakaan esimerkiksi toisen kauden kirouksesta. Hän on pelillisesti mennyt eteenpäin.

– Nuti näyttää minulle kuuluvansa tänne. Siinä missä hän viime vuonna vain seurasi… Nyt hän yrittää hallita peliäan, Columbus luotsi John Tortorella kehui paikallisen Dispatchin mukaan.

Blue Jacketsillakin menee kivasti. Joukkue viilettää peräti seitsemän ottelun voittoputkessa ja 15 edellisessä kamppailussa se on jäänyt tyhjin käsin vain neljästi. Columbus on itäisessä konferenssissa seitsemäntenä menossa tiukasti kohti pudotuspelejä.