Liigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Mikkelin Jukurit tiedotti nettisivuillaan, että runkosarjassa puolustajien pistepörssin kärkinimiin kuulunut ja sarjan ehdottomaan eliittiin lukeutunut Teemu Suhonen jatkaa Mikkelissä.

Suhonen on solminut Jukurien kanssa kauden 2018-19 kattavan jatkosopimuksen. Tehopakki pelasi kaudella 2017-18 Jukureissa 60 ottelua pistein 12+27=39, ollen näin joukkueen paras pistemies ja runkosarjassa puolustajien pistepörssissä peräti kolmas.

– Suhonen otti joukkueessa sen roolin, mikä meillä oli suunniteltu hänelle. Teemu vastasi huutoon ja pelasi loistavan kauden. Seurana näemme, että seuraava steppi on vielä ottamatta, kommentoi urheilutoimen päällikkö ja liigajoukkueen joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen seuran nettisivuilla.

– Hienoa jatkaa ensi kausi Mikkelissä. On ollut mahtavaa huomata, että Jukureista on tullut tärkeä asia mikkeliläisille. Ensi kaudella eivät pelit pääty runkosarjaan, Suhonen sen sijaan sanoi.

Kuten tilastotkin osoittavat, saattaisi joku jopa pitää ihmeenä tähden jatkamista heikossa mikkeliläislaumassa. Toisaalta jatkopahvi on Jukureille taatusti tärkeä, sillä joukkue on kuulunut sarjassa pohjamutiin: Tällä kaudella se oli 13:s ja debyyttisesongilla 11:s.