KHL-pudotuspelien konferenssien puolivälierät ovat käynnissä. Idän puolella Erkka Westerlundin luotsaama Salavat Ufa nousi ottelusarjassa 2-1 johtoon, kun se voitti Traktor Tsheljabinskin maalein 3-2.

Ottelussa nähtiin todellinen täyskäännös. Päätöserään lähdettiin kotijoukkue Traktorin 2-0 johdossa, mutta suomalaisvalmentajan palopuheet erätauolla toimivat, ja Ufa teki kaikki maalinsa erän ensimmäisen seitsemän minuutin aikana.

2-2 tasoitus syntyi joukkueen ykköshyökkääjä Linus Omarkin lavasta. Tarjoilun osumaan antoi ketjukaveri Joonas Kemppainen. Ketjun kolmas lenkki Teemu Hartikainen pelasi kiikaritehoilla.

Sankariksi nousi Ufan Mikhail Yunkov, joka teki kaksi maalia.

Traktorin superjuniori Vitali Kravtsov sai kaksi syöttöpistettä. 18-vuotias superlahjakkuus on kerännyt kahdeksassa pudotuspeliottelussa tehot 6+3.