NHL Without a Mapin kuudennen kauden päätösjaksossa puolustajalegenda Kimmo Timonen pääsi vastaamaan kotonaan New Jerseyssä kiperiin kysymyksiin.

Päätösjaksossa fanit saivat äänensä kuuluviin perinteisessä ”Kysy Twitteristä” –osiossa, jossa esille nousi muun muassa Jere Karalahden kirja, jota Timonen ei itse ole kuitenkaan vielä ehtinyt lukemaan.

– Muistan kyllä, kun toimittajat soittelivat ja kyselivät kysymyksiä. Me ollaan Jeren kanssa hyviä ystäviä, tunnetaan pitkältä ajalta ja olen nähnyt vierestä niitä hänen toilailujaan. Silloin kun olisi ollut fiksumpi, niin olisi varmasti voinut auttaa, mutta eihän sitä silloin osannut arvata, että se menee niin pitkälle kuin se aikanaan meni. Siinä mielessä asia harmittaa, Timonen kommentoi jaksossa.

Upean pelaajauran puolustajana tehnyt Karalahti oli ammattilaisurallaan useita vuosia varjojen mailla. Hän jäi muun muassa doping-testissä kiinni heroiinin sekä kannabiksen käytöstä.

Katso jakso kokonaisuudessaan NordicBet blogissa osoitteessa: https://www.nordicbet.com/fi/blogi/nhlwam/season-6-osa-18/

Lähde: NordicBet