Maalivahti Juho Olkinuora siirtyy JYPistä Lahden Pelicansiin yksivuotisella sopimuksella, kahden vuoden sopimuksella pussinokkiin siirtyy puolestaan hyökkääjä Jesse Ylönen.

Syksyllä vasta kolmannen kauden Liigassa aloittava veskari Olkinuora voitti alkuvuodesta Euroopan mestaruuden jyväskyläläisten paidassa. 27-vuotias veskari on pelannut aikoinaan useamman kauden myös rapakon takana mm. AHL:ssä ja NCAA:ssa.

– Olkinuorasta saamme erinomaisen maalivahdin, jonka varaan on hyvä rakentaa. Miehellä on ikäänsä nähden reilusti kokemusta ja ennen kaikkea kokemusta voittamisesta, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Alle 18-vuotiaiden MM-hopeamitalisti Ylönen pelasi puolestaan menneenä talvena Mestistä Espoo Unitedissa. Kyseinen sesonki oli nuorelle ensimmäinen täysi kausi miesten sarjassa.

Hänet varattaneen juhannuksena NHL:ään kakkoskierroksella.

– Useat liigaseurat olivat Ylösen perässä ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet Lahteen. Kyseessä on valtavan lahjakas nuori kiekkoilija ja uskomme, että täällä hänen on hyvä kehittyä sekä ottaa seuraavat askeleet urallaan, Laukkanen ylisti.

Pelicansin tämä kausi meni Liigassa täysin vihkoon. Ex-luotsi Petri Matikaisen projekti nimittäin päättyi jo pudotuspelien avauskierroksella.

Lähde: Pelicansin kotisivut