Liigan finaaleissa hurjat hintaerot: Kärppien peliin lähes kolme kertaa halvemmalla kuin Tapparan!

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan finaalit pyörähtävät pian käyntiin, kun runkosarjaykkönen Kärpät kohtaa kauden suurimman ennakkosuosikin Tapparan.

Vaikka odotettavissa on tasainen ja kiimainen finaalisarja, on suurimmaksi keskustelunaiheeksi noussut kuitenkin jälleen lippujen hinnat. Tällä kertaa finaaleita pääsee seuraamaan Oulussa yli puolet halvemmalla kuin Tampereella.

Kärppien ensimmäiseen kotipeliin halvimmat liput seisomakatsomoon maksavat ennakkoon ostettuna 12 euroa, kun taas Tapparan kotipeliin peräti 33 euroa. Kalleimmat istumapaikat ovat puolestaan Oulussa 38 euroa, kun taas Tampereella 58 euroa.

Lippujen hintaerot ovat monen asian summa, mutta totuus lienee se, ettei kummallakaan seuralla ole vaikeuksia saada yleisöä samalla tavoin liikkeelle hintaeroista huolimatta.