NHL-läpimurtoon pyrkivä Ville Meskanen otti askeleen kohti unelmaa, kun hän solmi kaksivuotisen sopimuksen New York Rangersin kanssa.

Seuravalinta oli Meskaselle lopulta helppo. Rangersillä riittää perinteitä ja sen kotihalli kuuluu sarjan kuuluisimpiin. Tällaisesta mahdollisuudesta kieltäytyminen olisi ollut entisen Ilves-pelaajan mielestä hullua.

– Tämä on unelmien täyttymys. Rangers kuuluu Original Six:iin. Huikea joukkue, upea kotiareena ja upea kaupunki, Meskanen kertoo uuden seuransa sivuilla.

22-vuotias laituri ei tule tyytymään farmikomennuksiin, vaan aikoo tunkeutua välittömästi Rangersin kokoonpanoon. Hän uskoo tuovansa joukkueeseen maalintekotaitoa, mitä hän pääsi kuluneella Liiga-kaudella esittelemään.

– Itseluottamukseni on huipussaan. Siksi lähden Rangersiin. Uskon tekeväni hyviä asioita joukkueessa.

Meskasen kesä ei tule olemaan leppoisa. Harjoitteluun tulee kulumaan paljon enemmän aikaa kuin koskaan. Siihen hän on tietenkin valmis.

– Treenaan kesän erittäin kovaa. Minun täytyy, jos haluan olla Ranger. Tulen antamaan kaikkeni.

NHL-sopimuksen myötä, kaikki on nyt lopulta Meskasen omissa käsissä. Häntä ei ikinä varattu NHL:ään, joten tämä mahdollisuus on erittäin harvinainen – ehkä myös ainutkertainen. Meskanen kuitenkin luottaa, ettei tuota pettymystä Rangersin johdolle.

– Rangers teki päätöksestäni helpon. He haluavat minut tosissaan sinne. He antoivat minulle mahdollisuuden, ja se on ainut asia, mitä tarvitsen.