Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään kiinnostavalla nimellä.

Liiga-seura tiedottaa, että se on tehnyt sopimuksen nuoren Linus Nymanin kanssa. 18-vuotias laitahyökkääjä saapuu sinikeltaisiin kahden vuoden sopimuksella.

– Hänen kohdallaan puhumme yhdestä Suomen lahjakkaimmista nuorista pelaajista. Linus on siinä iässä, että nyt on läpimurron paikka. Hänellä on allaan vahva kausi, ja olemme tyytyväisiä, että meidän osaamiseemme ja tulevaisuuden näkymiimme luotetaan, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo.

Nyman on kiekkoillut kaksi edellistä kautta Pohjois-Amerikassa. Nuorikainen iski menneellä kaudella Kingston Frontenacsin riveissä OHL:ssä 67 peliin komeat tehot 39+46=85.

Nyman kuuluu kesän NHL-varaustilaisuuden potentiaalisten nimien joukkoon. Nuorukainen muistetaan myös Leijonien juniorimaajoukkueista.

– Aika näyttää sen, mitkä ovat hänen vahvuutensa. Jokainen kuitenkin näkee nuoren miehen tilastot, ja katsomalla menneeseen voi usein nähdä myös tulevaa. Mielenkiintoista nähdä, mitä Pohjois-Amerikassa vietetyt vuodet ovat tuoneet hänen pelaamiseensa.