Ilves on tehnyt syyskuun loppuun asti kestävän tryout-sopimuksen Rauman Lukon hyökkääjän Joose Antosen kanssa.

23-vuotias Ilves-kasvatti nakutti kuluneella kaudella 41 peliin tehot 4+4=8.

Lue alta Ilveksen tiedote:

187-senttinen, 84-kiloinen ja oikealta puolelta laukova Antonen on Ilveksen kasvatti. Hyökkääjä saavutti Ilveksen B2-nuorissa SM-hopeaa kaudella 2010-11, jolloin hän voitti myös pudotuspelien maali-, syöttö- ja pistepörssin. Seuraavalla kaudella Antonen pelasi Ilveksen A-nuorissa ja edusti Suomea alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.

Kausina 2012-16 hyökkääjä pelasi Jyväskylässä JYPin A-nuorissa, JYP-Akatemiassa ja JYPin liigajoukkueessa. Ensimmäisellä JYP-kaudellaan Antonen valittiin toistamiseen alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin, joissa Suomi saavutti pronssia. Kahdella viime kaudella hyökkääjä edusti Rauman Lukkoa, josta hän oli myös lainalla KeuPa HT:ssa.

Antonen on pelannut Liigassa yhteensä 77 runkosarjaottelua tehoilla 6+9=15. Mestiksessä hyökkääjä on tehnyt 191 runkosarjaottelussa pisteet 35+68=103 ja pudotuspeleissä 13 ottelussa 5+5=10.

Antonen liittyy Ilveksen harjoitusvahvuuteen ensi viikolla.

– Joose Antonen on potentiaalinen ja motivoitunut oma kasvattimme, jolle haluamme tarjota mahdollisuuden näyttää taitonsa, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.