NHL:ssä yli 1300 ottelua sekä niissä yli 1200 tehopistettä tykittänyt Jeremy Roenick on ollut vakuuttunut Vegas Golden Knightsin kaudesta. Hän kertoi Fansided-julkaisun haastattelussa aikeistaan ennen kautta, jotka tuntuivat silloin vielä kaukaisilta.

– Ajattelin laittaa sata dollaria Vegasille syyskuussa ja ajattelin, että meidän pitäisi ottaa sytytin ja polttaa se satanen. Näin minä ajattelin, Roenick kuvaili.

Kauden mittaan Roenick vitsaili yhä vähemmän Vegasin suhteen. Lopulta hänelle valkeni joukkueen kyvyt vasta helmikuussa, kun runkosarjaa oli pelattu yli neljä kuukautta.

– Helmikuussa sanoin, että tällä joukkueella on potentiaalia voittaa Stanley Cup. Kaikki nauroivat minulle. Minä nauroin itselleni syyskuussa, ihmiset nauroivat minulle helmikuussa, ja nyt he ovat kahden pelin päässä Stanley Cupin finaaleista.

Haastattelu tehtiin ennen pudotuspelisarjan neljättä ottelua, jonka Golden Knights voitti. Nyt seura on vain yhden voiton päässä finaaleista. Joukkue, jolla ei vuosi sitten tähän aikaan ollut yhtään pelaajaa organisaation palkkalistoilla.

– Kaikki odottavat tämän joukkueen taipuvan, mutta he eivät suostu siihen. Se on uskomatonta.