Tallinna on tällä hetkellä kuuma puheenaihe kiekkokaupunkina. Pelicans ja HPK pelasivat Liiga-ottelun Viron pääkaupungissa tammikuussa, ja maanantaina uutisoitiin, että myös Jokerit suunnittelee kahden KHL-pelin viemistä Tallinnaan ensi kaudeksi.

Eikä siinä kaikki: Vedonlyöntiyhtiö NordicBetin tietojen mukaan Liigassa on käyty vakavia keskusteluja tallinnalaisen laajennusjoukkueen ottamisesta mukaan Suomen pääsarjaan jo kaudeksi 2019-2020.

– Tietojemme mukaan Liigan ylintä johtoa oli paikalla Pelicansin ja HPK:n ottelussa ja samalla tutustumassa Tallinnan jäähallin Tondiraba Areenan olosuhteisiin, kertoo NordicBetin Head of Marketing Jussi Nurmi.

– Tietyllä tavalla Liigan laajentaminen parilliseen joukkuemäärään juuri Tallinnan avulla tuntuisi hyvinkin loogiselta vaihtoehdolta. Skenaario hyödyttäisi sekä Suomen että Viron jääkiekkoa, Nurmi toteaa.

NordicBetin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Leo Komarov puoltaa ajatusta. Nykyinen NHL-hyökkääjä on syntynyt Narvassa, nykyisessä Itä-Virossa.

– Toivottavasti tämä toteutuu. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta, Komarov toteaa.

Lähde: NordicBetin tiedote

LUE MYÖS: NHL-ura jatkuu sittenkin! 34-vuotias suomalaiskonkari rustasi nimensä sopimukseen

LUE MYÖS: NHL-sopimus! Columbus Blue Jackets kiinnitti 18-vuotiaan KalPan superlupauksen

LUE MYÖS: Leijonien urakka kovenee! MM-kisojen lohkojakoihin merkittävä muutos