Liiga-seura Mikkelin Jukurit kiusoitteli eilen salaperäisellä videolla, jossa nimeämätön henkilö puki seuran pelipaitaa ylleen. Videon kylkeen oltiin kirjoitettu teksti ”Puuttuva palanen”.

Tänään mikkeliläisseura paljasti hahmon henkilöllisyyden.

Jukurit on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Janne Tavin kanssa. 28-vuotias hyökkääjä on kiertänyt Liigaa useissa eri seuroissa, joista viimeiseksi Kuopion KalPassa. Sen lisäksi hän on tuttu pelaaja Pelicansista, SaiPasta sekä JYPistä.

Hänen odotetaan tuovan lisää hyökkäysvoimaa Jukurien kalustoon. Viimeisen kuuden kauden aikana Tavi on aina ylittänyt 25 tehopisteen rajan runkosarjassa, joten vahvistus on huomattava Liigan kuopukselle.

– Olen innoissani mahdollisuudesta saada pelata Mikkelissä. Minulla on paljon entuudestaan tuttuja pelaajia joukkueessa ja olen kuullut paljon hyvää, niin joukkueesta kuin kaupungistakin. Joukkueessa on paljon potentiaalia ja tiedän, että organisaatiossa hoidetaan asiat mallikkaasti. Olen varma, että ensi kaudesta tulee heimolaisten kausi, kertoo 471 Liiga-ottelua pelannut Tavi Jukurien tiedotteessa.

Vasemmalta puolelta laukova kokenut laituri tuo urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkaraiselle hymyn kasvoille.

– Hienoa, että saatiin Janne Jukureihin. Janne on monipuolinen pelaaja, jolta odotamme tehoja hyökkäyspäässä. Janne on ollut viime kausina mukana voittavissa joukkueissa isossa roolissa ja sen myötä tuo mukanaan kokemusta voittamisesta. Odotan, että Janne ottaa seuraavan stepin urallaan kohti Liigan terävintä kärkeä, Hakkarainen kuvailee.

Jukureilla on kasassa 26 pelaajasopimusta ensi kaudelle.