Liiga-fanien suosituimpiin turnauksiin kuuluva Pitsiturnaus on tulossa jälleen. Elokuun alussa järjestettävä tapahtuma juhlii tänä kesänä 25-vuotissynttäreitään, joka tuo lisää väriä hienoon päivään.

Pitsiturnaus on kuuden Liiga-joukkueen välinen turnaus. Pelejä on finaalit mukaan lukien yhteensä yhdeksän, joten saapuva yleisö saa varmasti makeaa mahan täydeltä.

Turnaus kestää vain yhden päivän, joten Rauman Kivikylän Areenalla riittää vilinää kellon ympäri. Ensimmäinen peli alkaa jo yhdeksältä ja mestaruudesta taistellaan kello 20:00.

Turnaukseen osallistuvat Rauman Lukko, Porin Ässät, Lahden Pelicans, Vaasan Sport, Mikkelin Jukurit ja Turun Palloseura. TPS lähtee jälleen kerran puolustamaan titteliään, sillä se on voittanut kaksi edellistä Pitsiturnausta.

Pitsiturnausta pidetään uuden jääkiekkokauden avajaisina. Turnauksen jälkeen joukkueilla on noin kuukausi aikaa hioa kuvioitaan kuntoon, kunnes Liiga-kausi virallisesti alkaa syyskuussa.

Hyppää Rauman Lukon sivuilla ja tutustu Pitsiturnauksen aikatauluihin sekä lipunmyyntiin klikkaamalla tästä: PITSITURNAUS

Pitsiturnaus pelataan Raumalla 3.elokuuta.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Pitsiturnauksen lohkot ja otteluohjelma selvillä - lipunmyynti alkaa huomenna maanantaina 4.6.!

A-lohkossa toisensa kohtaavat #Lukko, #Ässät ja #Jukurit. B-lohkossa toisistaan ottavat mittaa #PelicansFi, #VaasanSport ja #HCTPS.

Lue lisää: raumanlukko.fi/uutiset/2018/0…