Washington Capitals on ottamassa kaiken ilon irti seuran ensimmäisestä Stanley Cup -voitosta. Seura varmisti mestaruuden showkaupunki Las Vegasissa, joten pelaajien ensimmäiset juhlat olivat varsin näyttävät.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt valtavasti videoita, joissa Capitals-pelaajat juhlivat valtavan Stanley Cup -pystin kanssa yökerhossa. Pelaajat ovat juoneet kalliita juomia suoraan pokaalista, hyppineet DJ:n kanssa esiintymislavalla ja muuten vain viettäneet riemukasta iltaa.

Alla olevassa videossa joukkueen kapteeni Aleksandr Ovetshkin juhlii voittoa maailmankuulun DJ:n Tieston kanssa:

Lapsuuden unelman toteuttaneet pelaajat vähät välittävät kustannuksista, kun Stanley Cup lepää käsivarsilla. Uutissivusto TMZ onkin saanut tietoonsa, että juhlia isännöinyt yökerho on laskuttanut Washington Capitalsia isolla kädellä, kun pelaajat olivat nauttineet virvokkeita peräti noin sadantuhannen dollarin edestä.

Capitals on joutumassa pian myös toisten juhlien maksajaksi. Uudet bileet ovat jo näköpiirissä, kun joukkue järjestää mestaruusparaatin ensi tiistaina kotijoukkojen edessä.

Juhliminen vaatii veronsa

Capitalsin pelaajat ovat saapuneet Washingtoniin. Osa pelaajista joutui heti koneen laskeuduttua haastatteluun, vaikkei heidän kuntonsa ollut paras mahdollinen. Washington Post:n toimittaja kertoi Twitterissä, että joukkueen tähdet olivat poissaolevia ja pyytäneet haastattelun aikana juomista. Vettä tällä kertaa.

Lepohetkiä bilettäjät eivät ole saaneet liikaa. Vain muutamia torkkuja on otettu.

Isabelle Khurshudyan

@ikhurshudyan
Nicklas Backstrom, John Carlson and Alex Ovechkin just did the most amusing media availability I can remember. All of them asking for water to hydrate. Backstrom and Carlson laughing at how out of it Ovi was. They haven’t gotten much sleep. “Couple naps,” Carlson said.