© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Ilves yhteistyösopimukseen Mestis-seuran kanssa: ”Pelaajille Tampere on nyt entistäkin mielenkiintoisempi pelipaikka”

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!

Tampereen Ilves ja Mestiksessä pelaava KOOVEE ovat keskiviikkona solmineet kautta 2018-19 koskevan yhteistyösopimuksen.

Sopimus mahdollistaa joukkueiden välisen pelaajaliikenteen sekä tehokkaamman pelaajaseurannan.

– Yhteistyö KOOVEEn kanssa ja A-nuorten valmennusryhmän vahvistaminen entisillä liigapelaajillamme tekevät tarjoamastamme kokonaisuudesta entistä houkuttelevamman. Nuorille lupauksillemme KOOVEE ja Mestis-ottelut tarjoavat tärkeän väliportaan matkalla A-nuorista liigajoukkueeseen. Pystymme nyt tarjoamaan kaikille pelaajillemme kilpailukykyisen ja kehittävän ympäristön ilman siirtymisiä paikkakuntien välillä, jonka ohella pelaajaseuranta on entistä helpompaa, kertoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo joukkueen verkkosivuilla.

KOOVEE:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Leinosen mukaan Ilveksen kanssa solmittu yhteistyösopimus on iso askel tamperelaisseuran toiminnan kehittämiseksi.

– KOOVEElle on tärkeää, että kumppanuus keskittyy Tampereelle. Seurojen edustusjoukkueiden ja A-nuorten ottelut toimivat puolin ja toisin näyteikkunoina. Pelaajille Tampere on nyt entistäkin mielenkiintoisempi peli- ja asuinpaikka, kun samalta paikkakunnalta löytyvät sekä Liiga- että Mestis-joukkueet. KOOVEE tarjoaa erinomaisen näyttöpaikan matkalla liigatasolle, Leinonen linjaa.

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!