Tampereen Ilves yhteistyösopimukseen Mestis-seuran kanssa: ”Pelaajille Tampere on nyt entistäkin mielenkiintoisempi pelipaikka”

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Ilves ja Mestiksessä pelaava KOOVEE ovat keskiviikkona solmineet kautta 2018-19 koskevan yhteistyösopimuksen.

Sopimus mahdollistaa joukkueiden välisen pelaajaliikenteen sekä tehokkaamman pelaajaseurannan.

– Yhteistyö KOOVEEn kanssa ja A-nuorten valmennusryhmän vahvistaminen entisillä liigapelaajillamme tekevät tarjoamastamme kokonaisuudesta entistä houkuttelevamman. Nuorille lupauksillemme KOOVEE ja Mestis-ottelut tarjoavat tärkeän väliportaan matkalla A-nuorista liigajoukkueeseen. Pystymme nyt tarjoamaan kaikille pelaajillemme kilpailukykyisen ja kehittävän ympäristön ilman siirtymisiä paikkakuntien välillä, jonka ohella pelaajaseuranta on entistä helpompaa, kertoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo joukkueen verkkosivuilla.

KOOVEE:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Leinosen mukaan Ilveksen kanssa solmittu yhteistyösopimus on iso askel tamperelaisseuran toiminnan kehittämiseksi.

– KOOVEElle on tärkeää, että kumppanuus keskittyy Tampereelle. Seurojen edustusjoukkueiden ja A-nuorten ottelut toimivat puolin ja toisin näyteikkunoina. Pelaajille Tampere on nyt entistäkin mielenkiintoisempi peli- ja asuinpaikka, kun samalta paikkakunnalta löytyvät sekä Liiga- että Mestis-joukkueet. KOOVEE tarjoaa erinomaisen näyttöpaikan matkalla liigatasolle, Leinonen linjaa.