NHL:ssä alkaa pian tapahtumaan, kun virallinen siirtoikkuna aukeaa juhannuksen aikoihin. Kun varaustilaisuus käynnistyy, joukkueilla on myös mahdollisuus vaihtaa pelaajia keskenään.

Huhut tulevista kaupoista käyvät kuumina, joissa mukana on myös yksi suomalaispuolustaja.

Buffalo Sabresin peliaikakuningas Rasmus Ristolainen kuuluu kesän kuumimpiin nimiin siirtomarkkinoilla, urheilumediajätti TSN arvioi. TSN julkaisi 25 pelaajan listan, jossa Ristolainen oli sijalla 14.

Suomalaispakin arvo on NHL:ssä erittäin korkealla, koska hän pelaa right-puolen mailalla, on vasta 23-vuotias ja hänen sopimuksessa on vielä neljä kautta jäljellä. Lähes 30 minuuttia ottelua kohden luisteleva puolustaja ei ole myöskään kovinkaan kallis, kun vuosittain tilille kertyy 5.4 miljoonaa dollaria.

Ristolainen on myös menettämässä ykköspakin paikkansa lähivuosina, sillä Sabres pääsee huutamaan varaustilaisuudessa vuosikymmenen puolustalupauksen Rasmus Dahlinin. Vielä ensi kaudella ruotsalainen ei ole NHL-eliittiä, mutta ennusteiden mukaan, hän on matkalla sinne.

TSN listaa Erik Karlssonin kesän kuumimmaksi kauppatavaraksi. Ruotsalaistähti on riitautunut seuransa Ottawa Senatorsin kanssa ja toivonut siirtoa muualle.