Lahden Pelicansin riveihin päättyneen kauden jälkeen siirtynyt maalivahti Jussi Olkinuora on päässyt hyvin sisälle joukkueeseen.

Pelicans on harjoitellut yhdessä viime viikot, mutta nyt pelaajilla käynnistyy kesäloma, joka sisältää omatoimisen harjoitusjakson. Olkinuora kehuu, että ensimmäiset viikot ovat olleet hyvin onnistuneita.

– Tosi hyvä fiilis jäi. Paljon on tietotaitoa valmennuksen puolesta. Saatiin käyttää kaikennäköisiä eri urheilupuitteita, ja näki kaupunkiakin samalla, maalivahti kehuu Pelicansin verkkosivuilla.

Kuluneella kaudella JYPin maalilla torjunut Olkinuora kertoo, että kesällä otetaan hieman rennommin, harjoittelua unohtamatta.

– Se koostuu paljon harjoittelusta, pääsee treenaamaan muihin kaupunkeihin ja jäällä yritän olla enemmän kuin viime viikkoina. Vapaa-aika koostuu puolestaan ihan kavereita ja sukulaisia nähdessä, tuore Pelicans-vahvistus kertoo.

Viime kaudella Olkinuora nappasi JYPissä ykkösmaalivahdin viitan itselleen, kun hän torjui 38 runkosarjaottelua sekä viisi pudotuspeliottelua. CHL:ssä hänet nähtiin puolestaan maalilla yhdeksässä ottelussa, kun JYPin marssi aina mestaruuteen saakka.

Lähde: Pelicans