Columbus Blue Jacketsin tuoreimmat sopimuskäänteet asettavat seurapomo Jarmo Kekäläisen tukalaan tilanteeseen. Toimitusjohtaja ja koko organisaatio koki suuren yllätyksen, kun joukkueen supertähti Artemi Panarin on väitteiden mukaan kertonut, ettei hän halua allekirjoittaa jatkosopimusta.

Sportsnet uutisoi, että Panarin ei mieti jatkosopimusta ”tällä hetkellä”. Hänen agenttinsa ei vahvistanut väitteitä, mutta ei myöskään kieltänyt niitä.

Panarinin sopimus päättyy ensi vuonna, mutta mies saattaa siirtyä muualle jo tänä kesänä, jottei Kekäläinen joutuisi luopumaan venäläisestä täysin ilmaiseksi. Kiinnostuneita seuroja Panarinin ympärillä ainakin riittää, sillä mies tykitti kuluneella kaudella pisteet 27+55=82 ja oli joukkueensa tehokkain pelaaja.

Useiden lähteiden mukaan, Columbus on jo miettimässä jättikauppaa. Panarinin sopimustilanteen takia Kekäläisen täytyy tehdä jälleen ihmeitä, jotta seura saisi vaihtokaupassa hyökkääjän arvoon sopivan korvauksen.

Lisää päänsärkyä tuo NHL-eliittimaalivahteihin kuuluvan Sergei Bobrovskin jatkosopimus. Myös hänen sopimuksensa päättyy vuoden päästä, ja hänen lähtönsä olisi jopa Panarinia suurempi takaisku Kekäläisen Columbukselle.