Sun Sentinel -lehden toimittaja Matthew DeFranks julkaisi maanantaina Twitterissä Florida Panthersin kiekkolupausten leiriryhmän nimilistan.

Panthersin leirille oli kutsuttu jopa kolme suomalaislupausta. Kaksi odotettua nimeä olivat puolustaja Santtu Kinnunen ja hyökkääjä Sebastian Repo, jotka ovat saaneet varauksen Panthersiin. Pelicansia edustava Kinnunen on Panthersin tämän kesän seitsemännen kierroksen (207.) varaus, kun taas Repo valittiin seuraan kesällä 2017 kuudennella kierroksella (184.).

Yllättävämpi nimi Panthersin leirillä oli kuitenkin JYPin hyökkääjä Jerry Turkulainen, jota ei ole varattu NHL:ään. 19-vuotias hyökkääjätaituri pelasi tällä kaudella Liigassa 52 ottelua huikein tehoin 10+23=33.

Turkulaisen suurena esteenä NHL-varaukselle oli varmasti hänen pieni kokonsa, kun 170-senttiset ja 66-kiloiset hyökkääjät eivät ole suuressa suosiossa NHL-piireissä.

Panthersin muut suomalaiset sopimuspelaajat Henrik Haapala, Aleksander Barkov, Aleksi Heponiemi ja Henrik Borgström saapuvat seuransa harjoitusleirille vasta alkusyksystä.

Matthew DeFranks

@MDeFranks
Here are the #FlaPanthers development camp rosters for the Red and Blue teams.