Viime kaudella Rauman Lukkoa edustaneen Liiga-tähti Teemu Ramstedtin ensi kauden työpaikasta ei vielä ole tietoa.

Lähes 500:n SM-liigaottelun mies ei vaikuta kuitenkaan olevan asiasta kovinkaan huolissaan.

Hän kertoo vuoden kohokohdan olevan parhaillaan käsillä, muttei se vaikuta Ramstedtin Twitter-päivityksen perusteella liittyvän millään tavalla jääkiekkoon.

Ramstedt polkee harjoitustaan julkaisemassaan kuvassa – ilmeisesti omalla takapihallaan – telineelle nostetulla pyörällä. Päälleen hän on pukenut punapilkullisen paidan, joka liittyy juuri alkaneeseen pyöräilyn klassikkokisaan, Ranskan ympäriajoon.

– En yleensä käytä arvopaitoja, mutta tänään voi tehdä poikkeuksen. Vuoden tärkein kolmiviikkoinen pyörähti juuri käyntiin. Tour de France! Ramstedt kirjoittaa.

Miehen päällä oleva ”arvopaita” on samanlainen, jota seuraavina kolmena viikkona pitää maailman kovimmassa pyöräkilpailussa päällään ympäriajon mäkikisaa johtava ajaja.

Pyöräily on Ramstedtin intohimo ja hän muun muassa johtaa IBD Cycling -tallia, joka hiljattain voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa.

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt
En yleensä käytä arvopaitoja, mutta tänään voi tehdä poikkeuksen. Vuoden tärkein kolmiviikkoinen pyörähti juuri käyntiin. Tour de France! #pyöräily #tourfi