Kamloopsissa nähdään tiistaina kiinnostava kohtaaminen, kun rakkaat viholliset Suomi ja Ruotsi iskevät yhteen alle 20-vuotiaiden huipputurnauksessa.

Ottelusta voi odottaa kuumaa – maan juniorit ovat kohtuullisen tuttuja toisilleen aiemmista junnupeleistä. Yksi ottelua odottava nimi on Ruotsin 19-vuotias Marcus Sylvegård, joka haluaa antaa joukkueensa valmennuksella näyttöjä myös tulevia MM-kisoja varten.

Nuorukainen kertoo pärjäävänsä pelissä jäällä suoraviivaisella pelillä. Nuorille Leijonille on tarjolla fyysistä peliä.

– Pystyn ajamaan porukan yli. Ja tekemään samalla silti pari maalia. Jos nämä ominaisuudet saadaan toimimaan kerralla, siinä on aika hyvä yhdistelmä, Sylvegård summaa ennen Suomi-peliä HockeyNews.se-sivuston haastattelussa.

Ruotsin päävalmentaja Tomas Montén on aiemmin kertonut jo turnauksen olevan koeaika” kaikille joukkueen pelaajille. Nuoret NHL-tähdet antavat kaikki samalta viivalta näyttöjä arvokisoihin.

Sen myötä näyttöhalut ovat myös Suomen vastustajalla tapissa. Mutta mitä joukkue tietää tiistain vastuksesta?

– En tiedä oikeastaan paljoa Suomen joukkueesta. Tunnen pari pelaajaa, mutta tutustumme vielä tarkemmin pelin alla heidän joukkueeseensa, Sylvegård kiteyttää.

Nuorten odotettu kohtaaminen pelataan tiistaina klo 23.00. Tuoreet uutiset ja kaikki kiinnostavat tapahtumat löydät tuttuun tapaan Leijonat.comista.