TPS:n seuraava ottelu CHL:ssä on kotikaukalossa torstaina 6.9. saksalaista EHC Münchenia vastaan. Ottelu alkaa kello 19.00. TV näyttää kaikki TPS:n ottelut Champions Hockey Leaguessa livestream-lähetyksinä.

TPS:n alku jääkiekon Mestarien liigassa on ollut painajaismainen. Kahdesta ottelusta on tullut kaksi tappiota. Maaliero on turkulaisten kannalta musertava 5-13. Malmö voitti Palloseuran lukemin 8-4. Torstaina vastaan tuleva EHC Red Bull München rökitti turkulaisia peräti maalein 5-1.

TPS pelaa vielä kaksi ottelua CHL:ssä ennen Liiga-kauden alkua. Molemmat ottelut pelataan Turussa ja vastassa ovat torstaina EHC Red Bull München ja lauantaina Malmö Redhawks. Alkulohkon viimeiset kaksi ottelua Turun Palloseura pelaa lokakuussa Yunost Minskiä vastaan. Kaikki TPS:n CHL-ottelut näkyvät ilmaiseksi TV:stä.

TPS tarvitsee tulevista otteluista kipeästi pisteitä. Jatkopaikka on tällä hetkellä karkaamassa turkulaisten ulottumattomiin. Palloseura koki pahan takaiskun, kun paras pistemies Simon Suoranta loukkaantui ja on sivussa useita viikkoja.

TPS:n tuore puolustajahankinta Topi Jaakola saatetaan nähdä jo torstaina Münchenia vastaan.

Näin katsot CHL-matsit ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse haluamasi ottelu
3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelut.

Ensimmäinen talletus tuplana + kaksi 10€ arvoista ilmaisvetoa

Jotta näet CHL-ottelut ilmaiseksi, tulee pelitilläsi olla rahaa. Saat ensimmäisen talletuksesi tuplana aina 100€ asti. Esimerkiksi 20€ talletus tuo heti pelitilillesi 40€ rahaa.

Voit lisäksi lunastaa kaksi 10€ arvoista ilmaisvetoa. Kun olet lyönyt 20€ edestä vedon, tilillesi hyvitetään kaksi erillistä 10€ ilmaisvetoa.

Jos sinulla on jo pelitili ille, tarvitset tilillesi rahaa vähintään 1€ katsoaksesi livestream-lähetystä. Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista, kunhan sinulla on pelitilillä 1€.

Katso TPS:n ottelu ja laita vetoa sisään!

Pelatut ottelut

Avausottelussa TPS hävisi Malmö Redhawksille surkean toisen erän ansiosta. Ensimmäinen ja kolmas erä menivät tasalukemin, mutta toisen erän ruotsalaiset veivät peräti 4-0. TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen analysoi ottelua seuran nettisivuilla seuraavasti:

– Peli meni meiltä ehkä vähän liiankin innokkaaksi tekemiseksi. Toki innokkuus ja energisyys ovat olleet haluamiamme teemoja, mutta tällä kertaa vastustaja tuli äärettömän hyvin pois meidän antaman paineen alta. Yritimme vähän laittaa omaan pelaamiseemme jarruakin päälle toiseen erään, mutta se ei käytännössä muuttanut mitään.

Toisessa ottelussaan TPS sai todellisen selkäsaunan saksalaiselta EHC Red Bull Münchenilta. Tanskalaishyökkääjä Mads Christensen oli tehokas turkulaisia vastaan. Christensen iski ottelussa hattutempun ja syötti kaksi maalia ollen kaikissa Münchenin maaleissa osallisena.

München teki kaikki ottelun maalit ylivoimalla. Ottelun jälkeen päävalmentaja Kaskinen löysi tylyistä lukemista huolimatta myös positiivisia asioita:

– Lukemien takaa täytyy toki huomata myös se, ettei vastustajalla tainnut olla viittä maalipaikkaa enempää tasaviisikoin. Sieltä on kaivettava positiivisuutta, päävalmentaja kommentoi ottelun jälkeen seuran nettisivuilla.