Ruotsissa nousi vastikään erikoinen skandaali Malmön ja Yunost Minskin välisen CHL-ottelun jälkeen.

Malmön huoltaja oli julkaissut pelin jälkeen Twitter-tililleen kuvan, jossa kaikki Malmön vierasjoukkueen pukukopin pyyhkeet, mailateipit ja shampoot olivat varastettu.

Malmö raportoi aiheesta heti CHL:n johdolle ja vaati liigaa tutkimaan aihetta lisää.

– Tutkimme aihetta juuri nyt. Meillä ei ole vielä tietoja. Mutta se mitä olen lukenut, on todella yllättävää ja vakavaa, CHL:n urheilujohtaja Bo Lennartsson sanoi Aftonbladetille.

– Olemme jo ottaneet yhteyttä Minskin. Toimistomme Zugissa tutkii tätä aihetta. Katsomme tarkkaan tätä. Euroopan yhdistäminen on yksi syy miksi pelaamme CHL:ää. Se mitä täällä tapahtui, ei ole hyväksyttävää, CHL-pomo jatkoi.

Minsk kieltää kaiken

Yunost Minskin GM Aleksej Torbin ei allekirjoita Malmön väitteitä.

– Sanoisin, että nuo ovat valheellisia väitöksiä. Emme ole varastaneet mitään. Joukkueet tarjoavat vierasjoukkueelle erilaisia hyötytavaroita, kuten esimerkiksi shampoota. Me pidämme huolen, että Malmölle riittää myös, kun he tulevat tänne, Torbin sanoi Sport.tut.by -sivustolle.

Malmö syytti Minskiä myös huonosta käyttäytymisestä paikallisessa hotellista.

– Olen yllättynyt heidän julkisesta lausunnostaan, että käyttäydyimme huonosti hotellilla. Me keskustelimme hotellin edustajien kanssa ja he varmistivat, että meidän joukkueesta ei tullut valituksia, Minsk-pomo jatkoi.

Yunost Minsk kohtaa seuraavassa CHL-ottelussaan TPS:n. Nähtäväksi jää, löytyykö Turusta enää shampoota tai kiekkoteippejä valkovenäläisseuran vierailun jälkeen.