Viime kausi jätti pysyviä muistijälkiä Kärppien puolustajan Jani Hakanpään verkkokalvolle. Joukkue pelasi läpi kauden vahvasti ja kruunasi kauden Suomen mestaruuteen, jonka lisäksi Hakanpää itse nousi pelaajana aivan uudelle tasolle.

Hän naputti viime kaudella piste-ennätyksensä. 58 pelatussa ottelussa saaliiksi tuli 6+18=24. Pudotuspelien 16 ottelussa tuli vielä tehot 3+4. Järkyttävin lukema oli kuitenkin tehotilasto, joka jäi koko kauden osalta peräti 35 maalia plussan puolelle.

– Paljon mahtavia muistoja jäi viime kaudesta. Teimme asioita uudella tavalla sekä kaukalossa että kaukalon ulkopuolella. Saimme toimimaan uuden tyylin erittäin hyvin ja sitä kautta meidän pelikin kulki mallikkaasti koko kauden. Nautittiin pelaamisesta ja tehtiin iso määrä duunia toisillemme. Hieno kausi, Hakanpää muistelee Liigan nettisivuilla.

Kirkkonummelta kotoisin olevan järkäleen kausi sai ikävän sivumaun, kun hän joutui jättämään viimeiset finaaliottelut väliin käsivamman vuoksi. Samalla vetäistiin vessanpöntöstä alas tyrkyllä ollut paikka Leijonien MM-miehistöön.

Nyt käsi on kunnossa ja takana on ehjä kesä.

– Kauden jälkeen tietenkin otettiin hetki happea ja sitten alettiin katsomaan uutta kautta kohti. Henkilökohtaisesti on ollut hyvä kesä. Playoffseissa tullut käsivamma laitettiin kuntoon keväällä ja nyt olen päässyt treenaamaan kesän terveenä. Hyvällä fiiliksellä on menty, mutta on hienoa, että tosipelit vihdoin alkavat.