Karjala-turnauksen alkuun on enää alle kuukausi aikaa. Leijonat.com päätti selvittää, miltä Leijonien hyökkäys näyttäisi, jos paikat jaettaisiin ainoastaan tällä kaudella tehtyjen tehopisteiden perusteella.

Kovemmissa sarjoissa tehtyjä pisteitä voidaan pitää suurempina saavutuksina kuten vaikkapa Liigassa tehtyä maalia. Niinpä annoimme kertoimet SHL:ssä (1,5), NLA:ssa (1,5) ja KHL:ssä (1,75) tehdyille pisteille. Huomioimme myös, kuinka monta ottelua pisteiden tekemiseen on kulunut.

Katso Karjala-turnauksen otteluohjelma ja Leijonien lopullinen joukkue.

Ykkösketju

Teemu Hartikainen – Sakari Manninen – Juuso Puustinen

Leijonapelaajista tehokkain tähän mennessä on ollut Jokereiden Sakari Manninen. 170-senttinen sentteri on pelannut KHL:ää tehoin 7+7 ollen näin piste per peli tahdissa. Laidoilleen hän saisi Teemu Hartikaisen (KHL 3+11) ja Juuso Puustisen (KHL 8+5).

Kakkosketju

Jesse Joensuu – Miro Aaltonen – Pekka Jormakka

Kakkosketjussa on paljon Jokerit-väriä. Vasemmassa laidassa operoi Jesse Joensuu (KHL 6+4), kun taas oikeasta laidasta löytyy Pekka Jormakka (KHL 4+8). Sentterinä toimii Vityaz Podolskin hyökkääjä Miro Aaltonen (KHL 6+8).

Kolmosketju

Toni Rajala – Joonas Nättinen – Teemu Pulkkinen

Kolmosketjun vasemmalta laidalta löytyy mielenkiintoinen nimi. Toni Rajala on pelannut tehokkaasti Sveitsissä jo pitkään. Tällä kaudella verkko on pöllynnyt jo kuudesti ja syöttöjä on kertynyt kaksi. Ketjun täydentävät Joonas Nättinen (KHL 5+6) ja Teemu Pulkkinen (KHL 6+6)

Nelosketju

Teemu Lepaus – Joonas Kemppainen – Oula Palve

Nelosketjua johtaa luotettava kahdensuunnan sentteri Joonas Kemppainen (KHL 7+3). Laidoilla pelaavat Ilveksen Teemu Lepaus (Liiga 4+8) ja TPS-hyökkääjä Oula Palve (Liiga 7+2).