Yleensä vain maksullisilla kanavilla nähtäviä NHL- ja KHL-otteluita on marras-joulukuussa mahdollista nähdä myös ilmaiseksi.

Discovery Networks Finland ja Viasatin, Viaplayn sekä Viafreen palveluja hallinnoiva Nordic Entertainment Group Finland Oy ovat sopineet jääkiekon viiden huippuottelun esittämisestä. Ottelut nähdään Viasatin tv-kanavien ja suoratoistopalvelu Viaplayn lisäksi vapaasti katsottavalla TV5:lla sekä Discoveryn digitaalisissa palveluissa Dplayssa ja Eurosport Playerissa.

Ensimmäiset nähtävistä otteluista ovat NHL-joukkueiden Florida Panthersin ja Winnipeg Jetsin kohtaamiset Helsingissä marraskuun alussa, jolloin jäällä nähdään kaksi todellista suomalaista supertähteä, Jetsin Patrik Laine ja Panthersin Alexander Barkov. Myös yllätysnimi Juho Lammikon mahtuminen floridalaisten kokoonpanoon on varmistunut

Lähetykset Viasatin tuottamine studio-osuuksineen nähdään torstaina 1. ja perjantaina 2. marraskuuta kello 19.30-23.00.

Marras-joulukuussa TV5:lla nähdään lisäksi kolmas vahvasti suomalaisväritteinen NHL-ottelu illan parhaaseen katseluaikaan.

Näiden lisäksi nähdään myös kaksi Jokereiden KHL-ottelua niin ikään marras-joulukuussa. Suorat lähetykset helsinkiläisten otteluista esitetään arki-iltoina klo 18.00-21.00.