Tapparan entinen hyökkääjä Sebastian Repo on haastanut tamperelaisseuran oikeuteen, uutisoi Ilta-Sanomat.

Lehden saamien tietojen mukaan 22-vuotiaan suomalaishyökkääjän haaste koskee lomakorvauksia. Repo kiekkoili Tapparassa kausilla 2016-17 ja 2017-18, muttei pitänyt omien sanojensa mukaan ainuttakaan vuosilomapäivää.

Ilta-Sanomien mukaan Repo hakee hakee asianajajansa välityksellä yli 14 000 euron korvausta maksamattomista lomapäivistä. Hän velvoittaa myös vastaajan korvaamaan oikeudenkäynti- ja asianajajakulunsa.

– Tässä ei ole kyse rahasta, vaan pelaajan oikeuksista. Tämä on tavallaan ennakkotapaus, jossa haetaan ratkaisua siihen, onko pelaajalla oikeus lomakorvaukseen työsuhteen päättyessä pitämättä olleista vuosilomistaan, Revon asiainhoitaja, pelaaja-agentti Tomi Haula kertoo Ilta-Sanomille.

– Koska pelaajan työnantaja on kiistänyt tämän oikeuden ja kieltäytynyt maksamasta lomakorvausta pelaajalle, niin seuraavaksi asiaa selvitetään oikeusteitse, Haula jatkaa.

Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mikko Leinosen mukaan vuosilomarahat olisivat sisältyneet Revon saamaan palkkaan. Tappara on myös neuvottelut asiasta ex-hyökkääjänsä kanssa, mutta tuloksetta.

Nykyisin Repo edustaa Pohjois-Amerikassa Florida Panthersia. Tällä kaudella hän on pelannut kuitenkin ainoastaan farmiseura Springfield Thunderbirdsissä.

LUE MYÖS: Patrik Laine pääosissa uudessa dokumenttisarjassa – tylyttää NHL-tulokasta: ”Painu takaisin farmiin – v**un luuseri!”