Video: Huhhuh! Kasperi Kapanen taiteili jälleen kauniin soolomaalin NHL:ssä

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Kasperi Kapanen ei taida osata tehdäkään rumia maaleja. Jälleen suomalaishyökkääjän maalinälkä näkyi ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan, kun hän pelasi tilanteen loppuun asti ja nappasi Jetsin kiekonmenetyksen itselleen.

Tuttuun tapaan Kapanen käytti kaiken saamansa tilan ja ajan hyödykseen ja iski kiekon ohi Winnipeg-vahdin. Kapasella on nyt kasassa tehot 5+4 kymmenen pelatun ottelun jälkeen. Parhaalla NHL-kaudellaan hän on tehnyt yhdeksän tehopistettä, joten Kapanen on nyt tasoissa oman piste-ennätyksensä kanssa.

Patrik Laine vaelsi ottelussa jälleen varjojen mailla. Maalitykin ainut tilastomerkintä oli jäähy ottelun ensimmäisessä erässä. Toronto voitti ottelun lukemin 4-2.

Lue myös: Kapteeni osoitti johtajuutta! Aleksander Barkov johdatti tehopisteillään joukkonsa voittoon – katso video

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?