Nyt on halpaa! MM-kisat Suomeen – näin paljon naisten arvokisojen liput maksavat

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Naisten MM-kisoihin houkutellaan katsojia edullisin lipuin, Suomen Jääkiekkoliitto tiedottaa.

Lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 12, kun turnaukseen aletaan myydä päiväkohtaisia lippuja. Tikettien hinnat ovat varsin matalat – peleihin pääsee 5-35 eurolla (katso lisää).

Hinnasto on rakennettu tarkoituksella lapsiperheille: alle 12-vuotiaat saavat kisojen jokaiselle pelipäivälle lippuja viidellä eurolla. Alle 20-vuotiaiden nuorten liput 10 euroa, kun aikuiset pääsevät peleihin halvimmillaan 10-20 eurolla.

– Toivomme erityisesti lapsiperheiden ja nuorten löytävän tiensä kisakatsomoon Naisleijonia ja muita joukkueita kannustamaan. Kummassakin lohkossa on tarjolla loistavia otteluita, joissa riittää vauhtia ja tunnelmaa, pääsihteeri Tuula Puputti ennakoi.

Kallein pelipäivä on luonnollisesti finaalipäivä sunnuntaina. Pronssimatsin ja MM-finaalin sisältävä lippu maksaa aikuisilta 35 euroa – alle 20-vuotiaat pääsevät sisään 10 eurolla. Alle 12-vuotiaille tarjotaan tähänkin päivään viiden euron lippuja.

Naisten MM-kisat pelataan 4.-14. Helmikuuta Espoossa. Suomi pelaa A-lohkossa yhdessä USA:n, Kanadan, Sveitsin ja Venäjän kanssa.

 

» MM-kisojen otteluohjelma, Suomen joukkue ja tuoreet uutiset löytyvät erikoisivuiltamme!

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?