Suomalaispuolustaja kerää ylistystä NHL:ssä, tekee täysin uusia asioita kaukalossa – ”Häntä on yksinkertaisesti todella hauskaa katsoa”

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Rasmus Ristolainen on kantanut suurta vastuuta NHL-seura Buffalo Sabresin takalinjoilla jo useita vuosia.

Viime kausina heikosti pelanneen joukkueen kärkipuolustaja on saanut osakseen runsaasti arvostelua ajoittain ailahtelevista otteistaan, mutta tällä sesongilla on ollut toinen ääni kellossa.

24-vuotias Ristolainen pelaa illasta toiseen joukkueensa suurimmat minuutit ja on näyttänyt vahvan puolustuspelin lisäksi myös hienoja otteita hyökkäyspäässä.

Kiekkojulkaisu The Hockey Writers ylistääkin tuoreessa artikkelissaan suomalaisen suorituksia taalaliigassa.

– Häntä on yksinkertaisesti todella hauskaa katsoa pelinrakentajana. Viime aikoina hän on uskaltanut tuoda kiekkoa rohkeasti hyökkäysalueelle ja luonut runsaasti tilanteita. Se on jotakin, mitä hän ei joko aiemmin kokenut luontevaksi tai sitten hänen ei annettu viime kausina tehdä sitä, The Hockey Writers toteaa.

Ristolaisen rohkeus hyökkäyspäässä näkyy myös miehen tehopisteissä. 29 ottelussa hän on summannut jo tehot 3+14=17. Nykytahdin jatkuessa parin kauden takaa oleva piste-ennätys (6+39=45) menee tällä sesongilla uusiksi.

LUE LISÄÄ: Mitkä kädet! Suomalaispuolustaja yritti röyhkeää temppua NHL:ssä – katso video

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!