Tulikuuma hyökkääjä tekee taustalla pelottavaa jälkeä – vapiseeko Patrik Laineen paikka pörssikärkenä?

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Kaukaloista loukkaantumisen takia pitkään sivussa ollut, mutta sittemmin totutun tehokkaasti peleille palannut Auston Matthews on mättänyt NHL:ssä maaleja häkellyttävän kovaan tahtiin. Toronto Maple Leafsin hyökkääjä on iskenyt 14 ottelussa jo peräti 15 täysosumaa.

Matthewsista tuli taannoin vasta kuudes eri pelaaja, joka on pystynyt nakuttamaan vahintään 15 maalia mainituissa 14 ensimmäisessä kamppailussa kaudesta 1992-93 lähtien. Temppu on todella harvinainen, sillä esimerkiksi samaan tahtiin ovat pystyneet mm. vain legendaarinen Jaromir Jagr useita vuosia sitten.

Kova on yhdysvaltalaisen tahti myös maalipörssi Patrik Laineeseen verrattuna. Syksyllä 27 sarjaottelussa pelannut Winnipeg Jetsin tähtipelaaja keikkuu pörssikärkenä 21 rysällään.

Matthews on pelaajista parempi maalintekokeskiarvoa vertailtaessa. Maalipörssissä pitkästä loukkaantumisesta huolimatta jo 13:ntena keikkuvan Matthewsin kyseinen tilasto näyttää lukemaa 1,07, kun suomalaisen lavasta syntynyt keskimäärin 0,77 osumaa per peli.

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!