Voi kurjuus! Kelkka ei kääntynyt vieläkään – Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen yhä todella pahassa liemessä

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Kun Carolina Hurricanes otti itsenäisyypäivämme vastaisena yönä San Jose Sharksilta lukua selvin 1-5-numeroin, kasvoivat joukkueen tuskan lisäksi myös suomalaiskaksikon Sebastian AhoTeuvo Teräväinen niskassa olevat apinat taas isommiksi.

Carolina on hävinnyt nyt kolme ottelua putkeen maalierolla 2-9. Suomalaiskaksikon panos on kuin koko tehottoman Hurricanesin tekeminen pienoiskoossa.

Ensinnäkin tällä kaudella 27 ottelussa tehot 7+19=26 saalistanut Aho on nyt napsinut viidessä edellisessä mittelössä vain yhden syöttöpinnan.

Toisekseen oikeasti huolestuttava fakta kokonaisvaltaisen sentterin pelaamisessa on tehotilasto. Kun kuudessa edellisessä pelissä se on kirjattu jokaisessa lukemiin -1, on Ahon plusmiinus-saldo enää kaksi pinnaa lämpöisellä.

Vaikeaa on myös Teräväisellä. Syksyn 27 kamppailussa pisteet 5+13=18 saalistanut nuorten maailmanmestari vaeltaa nyt pidemmässä pisteettömässä putkessa kuin kertaakaan aiemmin koko kaudella.

Hyökkääjä on yltänyt edellisen kerran pisteille marraskuun 23. päivä Florida Panthersia vastaan. Teräväinen on jäänyt tuon jälkeen viidesti putkeen kiikareille.

Ahon tavoin Canesin toisen suomalaisen kohdalla huolta aiheuttaa niin ikään tehotilasto. Teräväinen on saanut sen plussalle viimeeksi 28. lokakuuta NY Islandersia vastaan. Laiturin kokonaissaldo on silti +3.

Hurricanes ja sen suomalaiset yrittävät kääntää tuskaisia putkiaan länsirannikon vieraskiertueen viimeisessä pelissä. Lauantaiyön mittelössä vastaan tulee Anaheim Ducks.

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!