Kasperi Kapanen koki kovia Torontossa ennen NHL-seuran perjantain treenejä.

Muun muassa TSN ja Sportsnet uutisoivat, että Maple Leafs kertoo suomalaisnuorukaisen joutuneen auto-onnettomuuteen. Kapanen oli autossa yhdessä ruotsalaistähti William Nylanderin kanssa.

Maple Leafs tiedotti kuitenkin pian, että hyökkääjäduo koki tilanteessa vain ikävän säikähdyksen. Sekä Kapanen että Nylander selvisivät onnettomuudessa ilman vammoja.

Tapaus ehti huolettaa erityisesti Kanadassa. Kapasella on allaan häikäisevä NHL-syksy. Nuorukainen on iskenyt 29 pelissä tehot 11+10=21.

Nylander on vasta aloittanut kautensa sopimusriidan takia. Ruotsalainen supertähti kiisteli joulukuun alkuun Maple Leafsin kanssa uudesta diilistä – lopulta osapuolet löysivät yhteisen sävelen vain minuutteja ennen NHL:n takarajaa.

Mediassa on spekuloitu jo, että Nylanderin sopimus on takaisku Kapaselle, joka siirrettiin ruotsalaistähden edestä ykkösketjusta joukkueen kolmosvitjaan. Se ei ole kuitenkaan hidastanut tulikuumaa suomalaista – Kapanen iski Maple Leafsin edellisessä pelissä tehot 1+1 ollen joukkueensa ykkönimiä.