Kärpät tarvitsee voiton tiistaina Champions Hockey Leaguen puolivälierissä. TV näyttää tiistain 11.12. klo 19 alkavan ottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi asiakkailleen.

Ensimmäinen osaottelu päättyi Itävallassa Salzburgin 3-2-voittoon. Ratkaiseva voittomaali nähtiin vasta 23 sekuntia ennen päätössummeria, kun John Hughes iski Salzburgille tärkeän voiton.

Salzburgin tehomies kotiottelussa oli 29-vuotias kanadalaishyökkääjä Brant Harris, joka iski kaksi maalia. Kärpiltä onnistuivat maalinteossa vahvaa CHL-kautta pelaava Nicklas Lasu sekä Jyri Junnila.

Jatkopaikka jääkiekon Mestarien liigassa ratkaistaan kuitenkin Oulussa tiistaina 11.12. Yhden maalin tappio on vielä täysin kurottavissa. Mikäli Kärpät voittaa yhdellä maalilla, ratkaistaan välieräpaikka jatkoajalla. Kahden tai useamman maalin voitolla Kärpät etenevät suoraan jatkoon. Ratkaisevan ottelun näet TV:stä. Alta ohjeet.

Näin katsot Kärpät-Salzburgin ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse Kärppien ottelu.
3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelun.

Hyödynnä ensitallettajan edut

tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen aina 100€ asti. Näin saat ensimmäisen talletuksesi tuplana 100€ asti. Esimerkiksi tallettamalla 20€ saat heti 40€ pelirahaa ja näet lisäksi haluamasi CHL-ottelut!

Jos sinulla on jo pelitili ille, tarvitset tilillesi rahaa vähintään 1€ katsoaksesi livestream-lähetystä. Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista, kunhan sinulla on pelitilillä vähintään 1€

Katso Kärppien ottelu ja laita vetoa sisään!

Osala parantaa koko ajan

Kärpät kaatoi viime lauantaina kotikaukalossaan Helsingin IFK:n peräti maalein 6-1. Se oli vahva tasonnosto, kun sitä ennen perjantaina HPK kuritti kotonaan Kärppiä lukemin 3-1.

Perjantaina Kärpät sai myös tuoreelle hankinnalle Oskar Osalalle ensimmäisen ottelun kotiyleisön edessä. Osala on aloittanut pirteästi uudessa seurassaan. Osala on näillä näkymin mukana myös tiistaina Salzburgia vastaan.

– Joka peli mennyt vähän paremmin. Alkaa luistelu tuntua koko ajan paremmalta. Vielä on pitkä matka siihen huipputasoon, niin fyysisesti ja etenkin, että tottuu uuteen sarjaan ja uuden joukkueen pelityyliin, Osala ennakoi ennen ensimmäistä Salzburg-kohtaamista.

Katso koko haastattelu alta.

Koosteet

4.12. Red Bull Salzburg – Kärpät 3-2:

Neljännesvälierät:

20.11. Kärpät – ZSC Lions Zürich 3-2.

6.11. ZSC Lions Zürich – Kärpät 4-4:

Kärppien pistepörssi CHL:ssä TOP-4

  1. Nicklas Lasu, hyökkääjä, 8+5 = 13 pistettä.
  2. Michal Kritstof, hyökkääjä, 3+7 = 10p.
  3. Rasmus Kupari, hyökkääjä, 1+6 = 7p.
  4. Aleksi Heponiemi, hyökkäjä, 2+4 = 6p.

Red Bull Salzburgin pistepörssi CHL:ssä TOP-5

  1. Brant Harris, hyökkääjä, 6+3 = 9 pistettä.
  2. John Hughes, hyökkääjä, 2+7 = 9p.
  3. Robert Raymond, puolustaja, 2+7 = 9p.
  4. Ryan Duncan, hyökkääjä, 3+4 = 7p.
  5. Christopher Vandevelde, hyökkääjä, 2+5 = 7p.