Leijonat taistelee perinteisesti joulun alla pelattavassa Venäjän Euro Hockey Tour -turnauksessa varsin yllättävällä nipulla. Joukkueen suurimpia yllättäjiä on Pieksämäeltä lähtöisin oleva KalPa-pakki Otto Leskinen, 21. Alle 18-vuotiaiden MM-hopeamitalisti ei aiemmin miesten maajoukkueessa ole pelannut.

Nyt Leijonien paidan pukeminen on jonkinlainen tekemisen mittari tämän kauden 30 ottelussa tehot 5+10=15 iskeneelle pakille.

– Merkkaa se sen verran, että tietää tehneensä jotakin oikein tässä oman, lyhyen uran aikana, Leskinen sanoi KalPan Twitter-tilin videohaastattelussa.

Itseään avoimeksi ja iloiseksi kuvaileva puolustaja antoi varsin yllättävän vastauksen, kun häneltä kysyttiin haaveesta, jonka pakki haluaisi toteuttaa. Se ei yllättäen liittynytkään jääkiekkoon.

– Haluaisin lähteä vuodeksi reppureissaamaan jonnekin.

Vaikka vasta 12:tta paikkaa Liigassa miehittävän KalPan osalta kausi on sujunut mollivoittoisesti, ylsi joukkueesta Leijoniin peräti kaksi pelaajaa. Toinen on 20-vuotias Carolina Hurricanesin varaus Eetu Luostarinen. Maajoukkueen debytanttikaksikko on KalPassa hyvää pataa.

– Eniten tulee vietettyä aikaa nuorten kanssa, varsinkin Luostarisen sekoilua on mukavaa seurata, pieksämäkeläiskasvatti virnistelee.

Mitä 'Ode' tekisi työkseen, jos hän ei pelaisi ammatikseen jääkiekkoa ja mitä A-maajoukkuekutsu merkitsee 21-vuotiaalle puolustajalle? 🤔

Vastauksia löydät Hygge Bro-henkilökuvasta, jonka pääosassa on puolustaja Otto Leskinen! 😎

#KalPa #Liiga #Leijonat

youtube.com/watch?v=71fCTB…

Suomi avaa turnausurakkansa torstaina Tampereella Tsekkiä vastaan. Lauantaina Moskovassa vastassa on Ruotsi, ja tuon jälkeen tapahtuma huipentuu sunnuntaina Pietarin ulkoilmastadionilla pelattavaan Venäjä-otteluun.

LUE MYÖS: Usea yllätysvalinta! Tässä ovat Leijonien uudet nimet – tarjolla heti hurjia näytönpaikkoja