Dallas Starsin NHL-puolustaja Miro Heiskanen kertoi Fox Sportsille alati paisuvan maalitilastonsa takana olevan rohkeus nousta hyökkäyksiin mukaan ja tarkkailla maalipaikkoja.

19-vuotias suomalaispakki on esitellyt ensimmäisenä taalaliigan syksynään suorastaan uskomattoman kypsiä otteita kaukalossa.

Heiskanen on kunnostautunut tulokaspuolustajaksi poikkeuksellisen vakuuttavasti varsinkin hyökkäyspäässä, jossa tehoja on syntynyt tasaiseen tahtiin.

Viimeisin osuma nähtiin torstain ja perjantain välisenä yönä ottelussa San Jose Sharksia vastaan.

Heiskanen toimitti kiekon näyttävästi verkon perälle Jamie Bennin tarjoilusta mittelön kolmannessa erässä tuoden joukkueensa vain yhden maalin päähän vieraista.

Vaikka Stars joutuikin tyytymään häviöön, oli amerikkalaismedia kiinnostunut Heiskasen mietteistä. Toimittajat kärttivät kommentteja erityisesti siitä, miten suomalaislupaus löytää niin komeasti maalipaikoille.

– En tiedä, pyrin vain katsomaan hyviä tilaisuuksia nousta hyökkääjien kanssa ylös. [Kun nousen sinne] toivon heidän vain näkevän minut ja yritän etsiä hyvää paikkaa, Heiskanen avasi hyökkäyspeliään.

– En mieti sitä liikaa, vaan anna vain palaa, kun näen hyvän paikan, suomalainen tiivisti.

Lähde: Fox Sports