NHL-seura Carolina Hurricanes on ajautunut viimeaikoina pahoihin maalinteko-ongelmiin ja TSN:n sisäpiiritoimittajan Pierre LeBrunin tietojen mukaan reagoimassa tähän vaihtokaupan avulla.

LeBrun paljasti TSN:n Insider Trading -osiossa, että Hurricanesilla oli solminut vaihtokaupan, mutta se kariutui aivan viimeisillä hetkillä.

– Hurricanesilla oli tietojeni mukaan vaihtokauppa jo valmiina läntisen konferenssin joukkueen kanssa, mutta se peruuntui aivan viime hetkellä. Tiedän, että he etsivät parhaillaan: TOP-6 -hyökkääjää. Sen takia he olivat William Nylanderin kintereillä koko kauden, kunnes hän solmi jatkosopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa, Lebrun sanoi suorassa lähetyksessä.

Nylander-diilin kariuduttua, Hurricanes on kääntänyt katseensa seuraavaan pelaajaan.

– Maple Leafsillä on kuitenkin toinenkin pelaaja, josta Hurricanes on neuvotellut sisäisesti ja hän on Kasperi Kapanen, jolla on menossa läpimurtokausi NHL:ssä. Hän on rajoitettu vapaa pelaaja tämän kauden päätteeksi. Hurricanes, kuten moni muukin NHL-seura miettii varmasti sitä, että pystyykö Maple Leafs kiinnittämään kaikki nuoret tähtensä, toimittaja kertoo.

– Hurricanes on tosiaan kiinnostunut Kapasesta. He eivät ole kuitenkaan tehneet vielä virallista tarjousta Maple Leafsille, mutta uskon heidän tekevän sen. Kannattaa muistaa, että Hurricanesilla on ylitarjonta puolustajista. Me kaikki tiedämme, että se on Maple Leafsin tärkein tarve tällä hetkellä, LeBrun kiteytti.