Carolina Hurricanesia eteenpäin hilaava suomalaiskaksikko Sebastian Aho – Teuvo Teräväinen uhkaa jäädä auttamattoman yksin, mitä tulee tehopisteisiin.

Viime yön kotiottelussa Washington Capitalsia vastaan Aho iski tauluun upeat tehot 2+2 Teräväisen säestäessä tehoin 1+2. Edes suomalaisten tehoilta ei kuitenkaan riittänyt kahteen pisteeseen, kun hallitsevat mestarit kairasivat lopulta 5-6-vierasvoiton voittomaalikilpailun jälkeen.

Kaksikko oli mukana jokaisessa joukkueensa neljästä ensimmäisestä maalista, mutta maalipörssin voittoa jälleen hamuava vieraiden Aleksandr Ovetshkin onnistui lopulta nostamaan joukkueensa jatkoajalle kolmella maalillaan.

Voittomaalikilpailussa kumpikaan suomalaisässistä ei jostain syystä kuulunut kotijoukkueen kuuden laukojan joukkoon. Sen sijaan toisen ottelunsa tällä kaudella pelannut Janne Kuokkanen pääsi yrittämään maalintekoa ilman tulosta.

Voitto oli Capitalsille jo neljäs peräkkäinen. Hurricanesin suunta sen sijaan on päinvastainen, sillä se hävisi nyt kolmannen ottelunsa peräjälkeen.

Katso ottelun huippuhetket alta: